14.07.2015 Zanimljivosti

Top 5 situacija koje će rasplakati i najvećeg frajera

Jači pol danas mnogo lakše pokazuje osećanja i nežnost nego nekada, ali i pored tog napretka, muškarac koji plače, i dalje je redak prizor. Muškom rodu kao da je u prirodi da zadržavaju suze, ali postoje situacije u kojima i “najjači” zaplaču i toga ne bi trebalo da se stide, naprotiv.

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Osim toga, svaku ženu će dirnuti suze njenog partnera, a kad pokaže da i on ima slabosti voleće ga još više. Ovo su situacije u kojima će i najveći frajeri pusti suzu…

1. Kada prvi put vidi svoje dete na ultrazvuku
Malo koji trenutak dirne muškarca kao onaj kad prvi put vidi svoje dete na ultrazvuku. Muškarac tada definitivno shvata da će zaista postati otac i zbog toga ga preplave osećaji. Pogled na tu tačkicu na ekranu ultrazvuka koju je stvorio zajedno s voljenom ženom u njemu budi osećaj ponosa i neopisive sreće.

2. Kada postane otac
Kad to sićušno biće, koje mu je izmamilo suze čim ga je prvi put video u obliku sitne tačkice na ultrazvuku, stigne na svet muškarca preplavi novi talas emocija. Pomisao na to da će ga neko uskoro zvati tata muškarcu je dovoljno dobar razlog da zaplače od sreće.

3. Kada prvi put ugleda svoju buduću suprugu u venčanici
Kad prvi put ugledaju svoju voljenu ženu u venčanici, muškarcima neretko zasuze oči od miline. Videti je u tom bajkovitom izdanju kod muškarca izaziva veliki osećaj uzbuđenja i zato ne može odoleti, a da joj bar ne kaže ‘predivna si’.

4. Kada se razboli voljena osoba
Kad bolest pogodi njemu dragu, voljenu osobu i najjači frajer ne treba da se stidi svojih suza. To su momenti kad bol i nemoć jednostavno ne mogu da drže u sebi, a suze im pružaju olakšanje.

5. Kada prekine dugu vezu ili se razvede
Muškarac često ni za živu glavu ne bi priznao da ga prekid ljubavne veze ili razvod braka jako boli (bez obzira da li je on prvi digao ruke od veze ili druga strana), ali kad ostane sam sa sobom pokleknuće i zaplakati.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije