10.05.2015 Zanimljivosti

Trudnoća i seks: Koje su poze najprihvatljivije?

Sve što vam oboma prija, dozvoljeno je. Na početku trudnoće još uvek vam ne smeta da vodite ljubav i na klasičan način, da je partner od gore, ali to postaje sve teže kako trudnoća odmiče, kada treba pokušati sa alternativama.

Odaberite svoj put za postizanje zadovoljstva!

Poza sa ženom od gore
Ova poza uglavnom odgovara oboma tokom cele trudnoće, ali će vam verovatno biti lakše da, u trećem trimestru, klečite iznad partnera, nego da ležite na njemu.

Poza kod koje partner leži na strani
Vaš partner leži na strani, a vi ste na leđima, sa nogama prebačenim preko njega. Ova poza vam omogućava da se gledate, bez pritiska na stomak, a dozvoljava i dobru predigru.

Adaptirana «klasična» poza
U ovoj pozi, partner je od gore, ali ne leži na vama, nego se oslanja na ruke. Ova poza će vam verovatno odgovarati sve dok vam stomak ne bude jako velik.

«Sedeća» poza
Sednete partneru u krilo, okrenuti licem ka njemu. Ova poza je odlična jer pruža dobru penetraciju, ali je verovatno nećete moći primenjivati kada vam stomak bude jako velik.

Penetracija «od nazad»
Kleknete i oslonite se na kolena i laktove, dok vaš partner klekne iza vas i uđe u vas otpozadi. Na ovaj način, nema nikakvog pritiska na vaš stomak, a partner istovremeno može da vam miluje grudi i klitoris.

Izvor: Bebac.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije