09.05.2015 Zanimljivosti

Tuga, radost i molitva: Sudbina spojila dve porodice!

Zahvaljujući ljubavi, ali i malom znaku sudbine, dve porodice su ponovo našle smisao života. Pročitajte dirljivu priču na koju niko nije ostao ravnodušan…

??????????????????????????????????????????????????????????????

Džesika Ron iz Grand Rapidsa je 24. avgusta 2010. godine izgubila muža Džejsona koji je bolovao od tumora na mozgu. Na udaljenosti većoj od 1000 kilometara, u Gajmonu u Oklahomi, Rajan Ron je izgubio svoju suprugu, koja je takođe umrla od tumora na mozgu, samo nekoliko dana kasnije od Džesikinog muža. Obavijeni tamom zbog sličnih tragedija koje su ih zadesile, Džesika i Rajan su se pronašli kako bi zalečili slomljeno srce i dobili drugu šansu za radostan život.

Kako bi se lakše suočavali i nosili sa bolešću supružnika, Džesika i Rajan su pisali blog na kome su prenosili njihova iskustva u borbi sa tumorom. Već u oktobru mesecu, dva meseca nakon gubitka partnera, žena koja je slučajno čitala njihove blogove, poslala je jedan e-mail Džesiki koji je zauvek promenio njihove živote. E-mail je glasio: ”Postoji jedan čovek u Oklahomi, koji je izgubio ženu nekoliko dana pre nego što si ti izgubila muža, pa bi možda mogla da mu se javiš i da ga malo ohrabriš”. Tako je Džesika, bez razmišljanja, poslala Rajanu poruku.

Noć pre nego što je primio i pročitao mail, Rajan se molio sa svojim sinom, koji ga je upravo tada pitao kada će dobiti novu mamu. To je bio znak koji mu je pokazao da je pravo vreme da otvori srce i da ponovo voli.

Tako je počela njihova ljubavna priča, i ako niko od njih dvoje nije tražio romansu. Posle dopisivanja i razgovora koji su trajali malo duže od mesec dana, konačno su se sastali i upoznali, u gradu Savani. Februara 2011. godine, Rajan je mislio da je pravo vreme da se njihove dve porodice spoje, te je to i predložio. Rajan ima troje dece iz prethodnog braka, a Džesika četvoro, a već ovog juna, porodica Ron će se proširiti jer Rajan i Džesika očekuju bebu!

Porodični odnosi savšeno funkcionišu, i deca su se odlično uklopila. Rajan, ne krijući sreću i oduševljenje je rekao: “Naša deca su složna, kao da su braća i sestre od prvog dana rođenja. Neverovatno je kako su se odmah prihvatili i zavoleli.“

Ova velika porodica predstavlja živi dokaz da se nekad iz najmračnijih situacija može doći do svetlosti i novih početaka.

Izvor: Yumama
Foto: Thinkstock




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije