25.06.2015 Zanimljivosti

Upoznajte malog Kupidona: „Mama, hoćeš da se udaš za tatu?“

Kada je Adam Blum početkom godine odlučio da zaprosi svoju devojku Hanu Roač, imao je podršku i pomoć pravog malog anđela – sina Džejsa.

Foto: Facebook/Printscreen

Foto: Facebook/Printscreen

Početkom godine ovaj mladi par poželeo je da napravi porodične fotografije u parku, sa profesionalnim fotografom. Taj plan inspirisao je Adama Bluma, da se na tim fotografijama nađe još jedan važan porodični događaj.

Za vreme fotografisanja budući mladoženja zamolio je svoju devojku da ode do automobila da im donese još neke sitnice koje su planirali da upotrebe prilikom slikanja.

Foto: Facebook/Printscreen

Foto: Facebook/Printscreen

Za to vreme, Adam i njegova sestra Lindzi, koja je ujedno i fotografkinja, preobukli su Adamovog i Haninog jednogodišnjeg sina Džejsa. Kada se Hana vratila Blum joj je rekao: „Hej, pogledaj ispod Džejsovog kaputa, moja sestra mu je kupila novu majicu!“

Kada je otkopčala kaputić svoga sina, na majici videla je natpis „Hoćeš da se udaš za tatu?“

Foto:  Facebook/Printsscreen

Foto: Facebook/Printsscreen

U tom trenutku Adam se pored nje spustio na jedno koleno i izgovorio te magične reči: „Udaj se za mene!“. Mlada je, naravno pristala, a srećni trenutak ove porodice ostao je zauvek zabeležen na predivnim fotografijama.

„Nakon rođenja sina, ovo je bio najsrećniji trenutak u mom životu. I naš sin je bio deo tog velikog događaja, što me posebno čini srećnom. A obožavam i porodične fotografije. Imamo ih svuda po kući. Adam je sve to znao i eto… To je on! Obožava da mi ugađa!“




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije