17.08.2015 Zanimljivosti

Veliko slavlje u irskoj porodici: Posle 117 godina konačno stigla devojčica!

Ako mislite da ste dugo čekali na ćerku – uzmite u obzir da je jedna porodica iz Irske na taj trenutak čekala više od 100 godina!

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Iako se svi slažu da je dolazak zdrave bebe na svet najvažnija stavr kome se svaki roditelj nada, ali poneke osobe imaju snažno mišljenje o tome koji pol deteta bi voleli da poželele u svojoj porodici. Zbog toga postoji takozvano „razočarenje u pol“ sa kojima se neki roditelji suočavaju.

Dakle, ako mislite da ste dugo čekali na ćerku – uzmite u obzir da je jedna Irska porodica čekala dugih 117 godina!

Da, upravo tako, porodica iz Velike Britanije nije imala više od jednog veka devojčicu u svojoj porodici. Ali dugi niz godina je konačno prekinut prošle nedelje, kada su roditelji Lorenc i Lian Mej dobili devojčicu Sojris Grejs Mej.

Ponosni otac Lorenc za Miror je izjavio: „Veliko je uzbuđenje, svi su oduševljeni. Pravili smo veliko slavlje. Nismo znali da će biti devojčica, bilo je iznenađenje.“

I da li možete da zamislite kakvo je bilo iznenađenje nakon 117 godina čekanja?!

Prema pisanim dokumentima koje je Lorenc istraživao, zaključio je da je poslednja devojčica u njihovoj porodici bila njegova pratetka En, rpđena davne 1898. godine!

Naravno, zagolican novinom u vestima o svojoj porodici, ali kao i svaki roditelj, prvobitno je bio zabrinut o osnovnim stvarima.

„Naravno da je najvažnija stvar da je beba živa i zdrava, tako da je to sve što smo zapravo i želeli bez obzira na sve“, rekao je Lorenc.

Ipak, nije mogao a da se ne našali: „Od sada bi mogle sve da budu devojčice – nikad se ne zna“.

Tačno tako! Nikad se ne zna.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije