24.10.2015 Zanimljivosti

Vršnjaci su joj spržili kosu superlepkom! Pogledajte kako im se osvetila

Mladoj Amerikanki lepak je bukvalno spalio kosu i izazvao opekotine prvog stepena.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Tinejdžerka iz Teksasa Hana Kombs je nekoliko meseci trpela vršnjačko nasilje u školi. Jednoga dana, dok se vraćala kući, neko od “drugara” joj je bacio superlepak u kosu!

Lepak joj je bukvalno spalio kosu i izazvao opekotine prvog stepena. Nakon incidenta, njeni roditelji su je odveli u bolnicu. Njen otac, vojno lice u penziji, bio je ogorčen zbog nedostatka odgovornosti školskog osoblja.

– Osećala sam da mi glava gori, bilo je užasno – rekla je Hana.

Tinejdžerkina majka, zgrožena ponašanjem učenika prema njenoj ćerki, otvorila je stranicu na Fejsbuku, želeći da temu traumatičnog iskustva žrtava prikaže široj javnosti.

S druge strane, Hana je odlučila da ode u frizerski salon i zaboravi taj incident. Želela je da promeni svoj izgled i započne život ispočetka, ali je svojim primerom skrenula pažnju na vršnjačko nasilje u školama. Nasilnik je osuđen na privremenu suspenziju iz škole, i direktor je izjavio da Hana ponovo može doći u školu, bez straha.

Ali Hanina majka misli da nije sve tako jednostavno i nada se da će njena ćerka svojim primerom pomoći mnogim drugim žrtvama vršnjačkog nasilja. Zbog spaljivanja kose, Hana je morala da obrije deo glave, ali frizer je odlučio da učini nešto vrlo ženstveno i da učini Hanu srećnom.

Pogledajte video:




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije