Marinirano pileće belo meso
Potrebno je: 1 pileće belo meso bez kožice pola glavice belog luka 1 kašičica sitno iseckane majčine dušice 1 kašika maslinovog ulja 1 kašik...
pročitaj još* Od dvanaestog meseca
* Količina za 3 porcije
* Ne zamrzavati!
ŠTA VAM JE POTREBNO:
200 g šargarepe
130 g fileta lososa bez kože
60 ml soka od narandže
40 g narendanog trapista
pola kašičice putera
2 kašike adaptiranog mleka
PRIPREMA:
1. Skuvajte šargarepu u malo vode ili u posudi za kuvanje na pari. Izgnječite je viljuškom.
2. Dodajte puter i mleko, malo posolite, a zatim sve zajedno dobro umutite.
3. U međuvremenu izdinstajte meso lososa na malo maslinovog ulja i vode dok ne omekša. Izvadite ga iz posude, odstranite mu SVE kosti, sitno ga iseckajte, pa ga vratite u posudu. Dodajte sok od narandže, pa promešajte.
4. Pomešajte šargarepu i meso, a zatim preko jela pospite narendani sir.
Potrebno je: 1 pileće belo meso bez kožice pola glavice belog luka 1 kašičica sitno iseckane majčine dušice 1 kašika maslinovog ulja 1 kašik...
pročitaj još[caption id="attachment_117230" align="alignnone" width="640"] ScreenShot: Youtube/Easy Turkish Recipes[/caption] Sastojci: 300 g keksa 800 ml...
pročitaj još[caption id="attachment_40441" align="alignnone" width="640"] Foto: Gulliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: - 4 svinjska kotleta bez kostiju -...
pročitaj još