
Predlog za današnji ručak: Marinirane pastrmke
[caption id="attachment_107449" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: 4 veće pastrmke 1/2 kašičice sušenog ruz...
pročitaj jošPotrebno je:
1 praziluk (beli deo)
2 kašike maslinovog ulja
2 čena belog luka
5 listova blitve
2 mlada krompira srednje veličine
2 krupna paradajza
Priprema:
Praziluk sitno naseckajte, pa ga izdinstajte na zagrejanom ulju. Dodajte malo vode, a zatim dodajte sitno naseckani beli luk. Promešajte i prokrčkajte 2-3 minuta. Paradajz poparite vrelom vodom, oljuštite ga, sitno nasecite i umešajte u masu od praziluka. Promešajte i još malo prokrčkajte. Začinite prstohvatom morske soli.
U međuvremenu, skuvajte krompir i pred sam kraj kuvanja, ubacite nasečenu blitvu. Izvadite blitvu nakon 2 minuta. Krompir izgnječite, a blitvu sitno nasecite. Umešajte krompir i blitvu u masu od praziluka i paradajza, sve promešajte i kratko prokrčkajte.
Ovo zdravo varivo odličan je prilog uz barenu ribu ili dinstano belo pileće meso.
[caption id="attachment_107449" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: 4 veće pastrmke 1/2 kašičice sušenog ruz...
pročitaj jošBeograd, 17. oktobar 2017. godine – Povodom predstavljanja novog na tržištu Moja Kravica Junior mleka, jedinstvenog zahvaljujući Optivita kompleksu...
pročitaj jošUkoliko se vaša beba delimično ili potpuno hrani mlečnom formulom, postoji nekoliko stvari koje obavezno morate znati. [caption id="attachment_...
pročitaj još