LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
– 1 manja glavica crnog luka
– beli deo praziluka
– 1 kašika brašna
– 1 veća veza mirođije
– 1 žumance
– 2 dl pavlake
– 1,5 l supe od povrća
– 2 kašike soka od limuna
– 2 kašike maslinovog ulja
– mešavina začina
Priprema:
1. Crni luk i beli deo praziluka što sitnije iseckati.
2. Mirođiju oprati i sitno iseckati.
3. Na malo maslinovog ulja propržiti crni luk i praziluk, a zatim dodati brašno i kratko pržiti uz lagano mešanje da porumeni.
4. Potom dodati mirođiju, naliti supom od povrća i kuvati na umerenoj temperaturi dok se ne zgusne.
5. Posebno umutiti žumance i pavlaku pa dodati u gotovu čorbu. Začiniti po ukusu, sipati sok od limuna i promešati.
[caption id="attachment_111792" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: 250 g brašna 200 ml jogurta 2 jajeta ...
pročitaj još[caption id="attachment_107276" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: za vanilice 4 belanceta 250 g šećera u p...
pročitaj još[caption id="attachment_118633" align="alignnone" width="640"] Hrono kuvar[/caption] Sastojci: 500 g pilećeg filea 1 vezica mladog luka 1 crn...
pročitaj još