05.03.2018 Zabava

Dečiji horoskop: Kakva su deca u znaku Ribe

Od 20. februara, pa narednih mesec dana, rađaće se male horoskopske Ribe pa ako brojite sitno, te već ovih dana očekujete dolazak svoje bebice, možda će vam ovih nekoliko informacija malo bolje rasvetliti karakter vašeg budućeg deteta.

Thinkstock

Život u mašti najčešća je odluka malih Ribica pa ih se stoga od najranije mladosti treba usmeravati na istinsku realnost života. Oni će i u stvarnosti pronaći svoj put, ali koliko će u njemu patiti i uživati, najčešće će zavisiti od toga koliko će dozvoliti da im mašta ne zamagljuje vid. Ribe naginju ka umetnosti, no nje se ipak valja čuvati, kako ne bi do kraja zatvorili plašt koji toliko često vrte oko sebe.

Ribice su silno osetljive duše, srdačne, dobre i intuitivne, a sve u životu vole da rade po svom. Jedu samo kada su gladni, spavaju samo onda kada im se spava, igraju se onoliko dugo koliko sami žele. Dakle – rutinu ne vole jer ne vole kad im se naređuje, to ih plaši i zbunjuje, a jedino kako ćete Ribicu naterati da radi nešto protiv svoje volje jeste uz puno ljubavi i strpljenja.

One su nežne individue i zapravo ih je najbolje pustiti da rade po svom sve dok time ne štete upravo samima sebi. Vrlo su emocionalni i romantični te na tim poljima kao da nemaju neki vlastiti obrambeni stav. Ako se roditelji na njih ljute zbog nečega, oni to jednostavno više neće forsirati, samo da povrate mamino dobro raspoloženje. U detinjstvu će im zbog toga retko ko nauditi, ali kada uđu u svet odraslih (kojeg se, uzgred rečeno, poprilično plaše) mogli bi se naći u situaciji da ih druga deca i ljudi počnu iskorišćavati.

Posebno će im teško padati zaljubljenost jer će ti romantičari lako upasti u zamku slepe ljubavi zbog koje će vrlo često i vrlo intenzivno patiti povučene u sebe i svoj svet mašte. Zato je vrlo važno iskustvo prve ljubavi koje bi moglo uticati na sve njihove buduće veze.

Inače su vrlo intuitivne, ali često ne razumeju svet oko sebe, posebno ne onu grublju stranu, pa bi se od najranijeg detinjstva trebalo pomalo gurati u brutalnosti, čisto da uvek budu u kontaktu s realnošću i nogicama bliže zemlji nego oblacima. S obzirom na to da su često samotnjaci valja ih voditi u šetnje, nabaviti im kućnog ljubimca, davati obaveze kojima ćete tu malo kontradiktornu dušu odvlačiti od sveta mašte.

Pročitajte i…Ovaj snimak sa bejbi monitora će vam ulepšati dan! (VIDEO)




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije