Jedna mama – dva para blizanaca

Džulijet Kaniči stekla je svetsku popularnost zahvaljujući svom sajtu West on Jade Photography na kojem od 2010. godine objavljuje fotografije beba. Sada, kada ima i svoju decu, svo četvoro su stalno pred kamerama, a rezultati su fantastični!

West on Jade Photography

„Možda jesam subjektivna ali moja dva para blizanaca su najslađe veknice koje sam ikada videla“, napisala je Kaniči na svojoj Facebook stranici. Fotografija “9 dana stari” posebno je oduševila njene pratioce; na njoj bliznakinje Gii i Gemi koje su rođene 26. januara poziraju sa bratom i sestrom Nikom i Sienom, trogodišnjim blizancima.

“Nismo mogli ni da zamislimo da ćemo za tri godine dobiti četvoro dece,” rekla je umetnica za portal Parents.com. “Neverovatno je koliko su oba para blizanaca bliska, izuzetno su nežni jedni prema drugima, a ovi stariji se čak trude i da nahrane svoje mlađe sestre.”

Deca su mamini najdraži modeli, mada priznaje da ih nije uvek lako namestiti za fotografisanje i da su mnogi pokušaji propali. Zato ih najčešće fotografiše dok spavaju.

Ovu kreativnu mamu i njene sjajne fotografije možete pratiti i na njenom Instagram profilu. (Juliet Cannici)




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije