Sve što trudnica može da poželi za Novu godinu

Padaju vam na pamet samo slatki paketići u šarenom papiru? O, kako samo grešite! Želje koje trudnica ima tako su jednostavne (ili se samo trudnicama čine takvima).
Guliver/Getty

Guliver/Getty

Samostalno lakiranje noktiju na nogama
Svaka žena koja je bila trudna zna o čemu pričamo. Stomak u jednom trenu iz malog i simpatičnog preraste u veliku loptu koju ne možete da pomerite kada želite da vidite svoja stopala.
Uspešno zaboravljen strah da će vodenjak pući u najneprijatnijoj situaciji
Da bi postigla ovo stanje uma, trudnica mora da uloži mnogo truda. Strah je prisutan stalno, posebno kada žena ide u javnost. Nije baš prijatno danima nositi ručnik u torbici.
Sva obuća bi trebalo da bude poput papuča
Štikle, čizme, cipele, sve! Sva obuća bi trebalo da bude mekana, topla, udobna i jednostavna za oblačenje kao što je to slučaj s omiljenim kućnim papučama!
Normalna beška 
Iako je smešno kada vam trudnica objasni da se stvarno može upiškiti ako se bude mnogo smejala, kasnije to počinje da stvara probleme. Ponekad vam dođe da jednostavno stavite pelenu jer ne želite da se plašite da kinete, nakašljate, nagnete, nasmejete ili skočite jer će sve rezultirati nekontroliranim mokrenjem.
Trudničke grudi bi trebalo da ostanu takve zauvek
Sve žene (a i partneri) su opčinjene trudničkim grudima. Da mogu da biraju, sigurno bi odabrale da ih zadrže i posle trudnoće i dojenja.

 
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije