26.05.2015 Zanimljivosti

Doji ćerku više od šest godina!

Pedesetdvogodišnja majka, koja ponosno doji svoju šestogodišnju ćerku, kaže da bi je bez ustručavanja dojila i u dvorištu školice ukoliko bi ona to poželela.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Maha Al Musa redovno doji svoju ćerku Aminu, a kako priznaje nije je vakcinisala, niti to planira, jer veruje u jake moći majčinog mleka.

Ova mama iz Australije pažnju je privukla kada je uslikana u parku kako doji Aminu, koja je nedavno i sama za medije izjavila da uživa dok je mama hrani.

“Ponekad ima ukus kao lizalica. Ima ukus kao mnogo različitih stvari. To je moja najomiljenija stvar kada nisam u školi. Sva deca bi trebalo to da rade jer je dobro za njih”, kaže šestogodišnja devojčica i dodaje da će verovatno nastaviti do svoje osme godine.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Maha je majka troje dece, živi na striktnoj Paleo dijeti i vodi spiritualnu radionicu za pripremu porođaja, kao i ples za trudnice.

“Dozvolite mami i detetu da izaberu šta je najbolje za njih, nihovu situaciju i okolnosti. Ako biramo, onda smo svi jednaki”, napisala je Al Musa pored fotograija koje je postavia na Fejsbuku.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije