26.10.2016 Puzijada

Mama & Beba i Nivea Baby Puzijada: Održana trka koja okuplja najmlađe i njihove porodice!

U organizaciji časopisa Mama&Beba i pod pokroviteljstvom brenda Nivea Baby održana je osamnaesta po redu Puzijada u Beogradu.

Foto: Goran  Zlatković

Foto: Goran
Zlatković

Tržni centar Delta City na Novom Beogradu postao je mesto okupljanja porodica i beba puzalica. Bebe raspoređene u dve grupe, do deset meseci i starije, takmičilile su se u puzanju, a roditelji i rodbina su navijali za svoje male takmičare.

Tri bebe koje su bile najbrže u svojoj grupi ponosni roditelji su odveli do bebi postolja gde su im uručene vredne nagrade NIVEA Baby kozmetike.

Foto: Goran Zlatković

Foto: Goran Zlatković

U mlađoj grupi najbrže su bile bebe Petar Šljukić i Ema Mandrapa, a ovog puta je pobedila damica Sara Radulović.

U starijoj grupi joj se pridružila na pobedničkom postolju Zoja Višković. Pored nje najbrže bebe puzalice u starijoj grupi su bili Andrej Lukić i Veljko Stanojević.

Učesnici su dobili primerak časopisa „Mama i Beba“, a od kompanije NIVEA, balone, knjižice sa bajkama i proizvode iz asortimana NIVEA baby kozmetike.

Foto: Goran Zlatković

Foto: Goran Zlatković

Roditelji su jednako uživali kao i njihovi mališani, bodreći ih i animirajući raznim rekvizitima. I ove godine na cilju su se našle omiljene igračke, telefoni, TV upravljači, mamina i tatina obuća, tableti, slatkiši i razni omiljeni predmeti za kojima su bebe radosno puzale.

Starije bate i seke su se igrale u posebno pripremljenom NIVEA dečijem kutku u sklopu kog je bila organizovana radionica slikanja I posebno pripremljen ambijent za zabavno fotografisanje.

Informacije o ovoj i o sledećoj Nivea Baby Puzijadi svi zainteresovani mogu naći na facebook stranici i časopisu „Mama i Beba“, kao i na društvenim mrežama kompanije Nivea i tržnog centra Delta City.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije