21.12.2016 Akcije

Objavljene dobitnice 5 NIVEA kremica

Posle velikog uspeha NIVEA kreme iz ograničene serije „Bajke“ u 2015. godini, brend NIVEA nastavlja sa pričama o uzbudljivim avanturama malog Luke i male Mie, zeke, dobre vile. Neodoljiva pakovanja NIVEA plave kreme sa junacima ovih magičnih bajki, osvojila su srca mališana i njihovih roditelja.

Foto: Promo

Foto: Promo

Poznato je da deca ponekad nevoljno idu na spavanje, ali isto tako znaju i da je to jedan emotivan trenutak koji mogu da podele sa roditeljima. Veliki broj porodica ima posebne rituale pripreme za spavanje. Kupanje deteta, nežna masaža i nanošenje kreme, dok se prostorijom širi dobro poznati miris iz klasične plave kutijice. Potom sledi poljubac i priča za laku noć, kako bi dete moglo bezbrižno da uplovi u carstvo snova. Brend NIVEA kreira nove priče koje će umiriti mališane pred spavanje i nežno ih ispratiti u lep san, pun slatkih snova.

Udo Weigelt (dečji pisac) i Joelle Tourlonias (ilustrator) tvorci su magičnih bajki koje su dostupne na internetu uz interaktivne igrice na sajtu.

Uživajte u magičnim trenucima nege…

NIVEA krema limitirano izdanje BAJKE

Već više od 100 godina, širom sveta, NIVEA krema je omiljeni proizvod za negu kože, počev od najranijeg detinjstva pa sve do duboke starosti. Pogodna je za sve tipove kože, kako za decu tako i za odrasle. Štiti i pruža bogatu negu kako bi koža bila nežna i glatka.

Foto: Promo

Foto: Promo

NIVEA bajke u nekoliko reč:

Mia i dobra vila na plaži

Cela porodica se odmara na plaži. Jedino je dobra vila tužna jer se boji da uđe u vodu. Zato je Mia na plaži napravila malo jezerce sa ribicama, morskim zvezdama i morskim konjićima, kako bi i vila mogla da uživa u čarima brčkanja. Dobra vila potom je upotrebila svoj magični štapić i stvorila brodić da ona i Mia zaplove malim morem.

Leo i zeka se trkaju

Zeka i Leo rešili su da se trkaju, Leo na svom biciklu, a zeka na triciklu. Zeka je pokušao da zbuni Lea i odvuče mu pažnju tako što je puštao šarene balone i pokazivao Leu male pačiće oko bicikla. Ipak Leo je bio brži, ali na kraju je pustio zeku da pobedi, kako bi usrećio svog dobrog druga.

Foto: Promo

Foto: Promo

Leo i zeka grade kuću

Zeka je poželeo jednu sobu samo za sebe. Zato se Leo odmah organizovao i prikupio sav potreban alat kako bi Zeki napravio kućicu. Ali kada se Zeka uselio u svoj novi dom, počeo je da se oseća vrlo usamljeno, te je brzo napustio kućicu i vratio se kod Lea, uskočivši pravo u njegov krevet.

Mia i dobra vila sređuju sobu

Mia treba da sredi svoju sobu i zato je zamolila dobru vilu da joj pomogne. Dobra vila je upotrebila svoj čarobni štapić i za tili čas čišćenje je postalo prava zabava – i dok su se osvrnule soba je bila čista i sređena.

Dobitnice su: Jelica, Dajana, Bebica, MamaMina i AnđelaBaklerina koje su ostavile najinteresantnije komentare.

Molimo dobitnice da nam se jave u inboxu naše fejsbuk stranice Mojabeba.rs i ostave nam svoje podatke kako bismo se dogovorili oko preuzimanja poklona.

Drage naše, hvala vam što ste učestvovale u našoj igri.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije