Predlog za današnji ručak: Ragu sa junetinom i borovnicama
[caption id="attachment_114225" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: 800 g junetine od buta 70 g mesnate slani...
pročitaj još– od devetog meseca
Potrebno je:
1 tikvica
pola patlidžana
beli deo praziluka
karfiol
ćureće ili pileće belo meso
Priprema:
Tikvicu i patlidžan oljuštite i isecite na ploške. Posolite i ostavite da se ocedi voda iz povrća. Karfiol i praziluk operite. Uzmite komad alu-folije, pa sve povrće zamotajte u nju. Spljoštite rukom da folija dobije pljosnat oblik. Pecite na zagrejanom roštilju ili u rerni dok ne omekša.
Meso izlupajte tučkom, natrljajte belim lukom, pa ga pecite na zagrejanom ulju dolivajući po malo vode. Omekšalo povrće izvadite iz folije, a meso sitno iseckajte. Pomešajte sa povrćem, začinite sveže iseckanim peršunovim listom i nahranite bebu. Prijatno!
[caption id="attachment_114225" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: 800 g junetine od buta 70 g mesnate slani...
pročitaj još[caption id="attachment_107737" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: – 500 g pilećeg belog mesa – 2 krompira s...
pročitaj još[caption id="attachment_108120" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: – 500 g pilećih grudi – 1 pileća kocka za...
pročitaj još