11.08.2010 Ishrana deteta

Marinirano pileće belo meso (od devetog meseca)

Potrebno je:

1 pileće belo meso bez kožice

pola glavice belog luka

1 kašičica sitno iseckane majčine dušice

1 kašika maslinovog ulja

1 kašika limunovog soka

pola kašičice industrijski prerađenog meda

so i mleveni biber

Priprema:

Isecite piletinu na trake. Pomešajte sve sastojke za sos i ostavite piletinu u njemu najmanje dvadeset minuta da se natopi. Zatim zagrejte tiganj sa malo ulja, izvadite piletinu iz sosa i ispržite je. Obe strane mesa treba pržiti po tri minuta.

Servirati sa povrćem kao što su brokoli i šargarepa, da bi vaša bebica mogla da jede i prstićima.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije