LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošPriprema:
1. Pasulj naliti vodom i ostaviti preko noći da nabubri.
2. Sutradan prosuti vodu, naliti drugom, pa kuvati dok ne provri.
3. Dodati sitno iseckan crni luk, beli luk i šargarepu.
4. Zatim ubaciti iseckanu crvenu papriku i dodati biber, korijander, majčinu dušicu, nanu i mešavinu suvog biljnog začina. Posoliti po ukusu.
5. Pasulj je gotov kada čorba pobeli. Tada skloniti s ringle i ispasirati.
6. U šerpicu sipati ulje, dodati brašno, sitno iseckan beli luk i crvenu mlevenu papriku.
7. Pržiti uz stalno mešanje, a zatim dodati nekoliko kašika ispasiranog pasulja.
8. Promešati, dodati preostali pasulj i kuvati na umerenoj temperaturi uz stalno mešanje.
9. Skloniti s ringle, sipati u posudu za posluživanje i dekorisati seckanim peršunovim lišćem.
10. Služiti uz ribu ili jelo po želji.
Jedan od osnovnih razloga zbog kojeg bebe odbijaju da jedu iz kašike jeste preuranjeno davanje čvrste hrane. Tačno je da stručnjaci savetuju rodite...
pročitaj još[caption id="attachment_104384" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: – 350 g pilećeg belog mesa – 500 g svežeg...
pročitaj jošUkusna i zdrava poslastica za bebe i mališane starije od osam meseci Potrebno je: 2 šolje vode 1/2 šolje integralnog pirinča 1/4 šo...
pročitaj još