14.05.2016 Ishrana deteta

Izvrsna poslastica: Ružičasti venac

Foto: Posalji recept

Foto: Posalji recept

Sastojci:
Za testo:
250 ml mleka
100 g šećera
1 kašika suvog kvasca
5 kašika ulja
1 jaje
1 belance
650 g brašna
1/2 kašičice soli

Za fil:
500 ml mleka
5 kašika šećera
1 puding od jagode
5 kašika kokosa
Za premazivanje:
1 žumance
1 kašika ulja
50 g putera

Za premazivanje pečenog venca:
150 gr šećera u prahu
1 kašika ulja
1 kašika soka od limuna
2 kašike vode

Pripremu ove poslastice pogledajte OVDE.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije