27.07.2015 Ishrana deteta

Kuvarski dnevnik bebe Marte: Domaći recepti za vaše mališane na našem portalu

Majka troje dece dr med. Marija Mandić, autor je zanimljivog priručnika za uvođenje dopunske ishrane, koji sadrži korisne informacije o ishrani beba u prvoj godini – od dojenja do recepata za zdrave dečje obroke.

cetvrte koricePočevši od sutra, svakog utorka na našem portalu imaćete priliku da pročitate recepte i savete mame Marije koji se nalaze u Kuvarskom dnevniku bebe Marte koje će vam lično uputiti autorka ove knjige. Budite sigurni da će vaša beba uživati u svim zdravim i finim obrocima koje spremite za nju.

Da biste se bolje upoznali sa sadržajem koji vas očekuje u nastavku vam donosimo kratak opis kuvarskog priručnika.

Knjiga „Kuvarski dnevnik bebe Marte” predstavlja priručnik o uvođenju nemlečne dohrane kod odojčadi, njihovom postupnom uobročavanju i ishrani bebe do godinu dana.

Ovo je prvi kuvar za bebe na našim prostorima koji je, jednim svojim delom, pisan u obliku dnevnika. Prikazano je 115 dnevnih menija koje je beba Marta – treće dete autorke, dobijala svakodnevno do svojih devet meseci i nakon toga do svog prvog rođendana. Ovde se vidi kako se i kada koja namirnica uvodila, te kako se beba Marta, uobročavala (kad i kako je uveden koji obrok).

Pored ovoga, na početku priručnika nalazi se knjiga utisaka majki koje su koristile prethodna tri izdanja dnevnika. Zatim sledi “Oda dojenju” i najsavremenije preporuke oko uvođenja nemlečne dohrane, te odgovori na najčešća pitanja sa kojima se majke sreću u ovom razdoblju.

Sve informacije u vezi sa ovom knjigom možete potražiti na facebook stranici www.facebook.com/kuvarskidnevnikbebemarte kao i putem e-maila: [email protected] ili na telefon 024/524-884 ili 063/593-068
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije