Predlog za ručak: Pohovana piletina sa sirom
[caption id="attachment_105513" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: - 600 g pilećeg belog mesa - prstohvat b...
pročitaj još
Potrebno je:
100 g belog pilećeg mesa
1 manja tikvica
2 mlada krompira
1 šargarepa
pola kelerabe
nekoliko cvetova karfiola
Priprema:
Zagrejte kašiku ulja u šerpi, pa na njega stavite meso da se dinsta. Zalijte s malo vode (pola šolje). Kada meso omekša, u vodu u kojoj se dinstalo, prodinstajte povrće (svo povrće oljuštite, operite i isecite na kockice). Prvo stavite tvrđe povrće (šargarepu, krompir i kelerabu), pa tek onda mekše (karfiol i tikvicu). Kada povrće omekša, ubacite ga u blender zajedno sa mesom, pa kratko sameljite. Začinite sitno iseckanim peršunom i kašičicom pavlake.
[caption id="attachment_105513" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: - 600 g pilećeg belog mesa - prstohvat b...
pročitaj još[caption id="attachment_39985" align="alignnone" width="640"] Foto: Gulliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: - 170 g rezanaca - 450 g slanine, ...
pročitaj jošOvo je veoma pogodan način pripreme lososa pošto mu marinada daje izuzetno prijatan ukus. Pre nego što detetu ponudite ovo jelo, skinite komadi...
pročitaj još