
Ručak za danas: Džigerica u slanini sa paprikom
[caption id="attachment_119224" align="alignnone" width="640"] Pošalji recept[/caption] Sastojci: 600 g pileće džigerice 250 g tankih listova ...
pročitaj još
Potrebno je:
100 g belog pilećeg mesa
1 manja tikvica
2 mlada krompira
1 šargarepa
pola kelerabe
nekoliko cvetova karfiola
Priprema:
Zagrejte kašiku ulja u šerpi, pa na njega stavite meso da se dinsta. Zalijte s malo vode (pola šolje). Kada meso omekša, u vodu u kojoj se dinstalo, prodinstajte povrće (svo povrće oljuštite, operite i isecite na kockice). Prvo stavite tvrđe povrće (šargarepu, krompir i kelerabu), pa tek onda mekše (karfiol i tikvicu). Kada povrće omekša, ubacite ga u blender zajedno sa mesom, pa kratko sameljite. Začinite sitno iseckanim peršunom i kašičicom pavlake.
[caption id="attachment_119224" align="alignnone" width="640"] Pošalji recept[/caption] Sastojci: 600 g pileće džigerice 250 g tankih listova ...
pročitaj još[caption id="attachment_110751" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana specijal[/caption] Sastojci: 4 dl jogurta 1 manji praziluk 2...
pročitaj još[caption id="attachment_42005" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: - 4 veća bataka sa karabatakom - 4 lista ...
pročitaj još