Predlog za nedeljni ručak: Rolat od mlevenog mesa sa jajima
[caption id="attachment_40018" align="alignnone" width="640"] Foto: Gulliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: - 1 kg svinjskog mlevenog mesa - 1...
pročitaj još– od 11. meseca
Potrebno je:
100 gr šarenog pasulja
1 krompir
1 šargarepa
1 paradajz
100 ml supe od povrća
Priprema:
Pasulj držite u hladnoj vodi sat-dva, pa ga onda skuvajte u malo posoljenoj vodi. Kada omekša, izvadite ga iz vode i dobro operite. Ubacite kuvani pasulj u blender. Šargarepu i krompir oljuštite, operite, iseckajte na komadiće, pa ih skuvajte u blago posoljenoj vodi (ne onoj u kojoj se kuvao pasulj!). Omekšalo povrće takođe ubacite u blender. Paradajz operite, pa ga prelijte ključalom vodom. Držite ga u toj vodi 5 minuta, a zatim mu oljuštite kožicu. Sredinu kuvanog paradajza ubacite u blender i sve zajedno izmiksajte. Razredite supom do željene gustine i začinite svežim peršunovim lišćem (sitno iseckanim).
[caption id="attachment_40018" align="alignnone" width="640"] Foto: Gulliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: - 1 kg svinjskog mlevenog mesa - 1...
pročitaj još[caption id="attachment_113185" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: 500 g pasulja 1 veća glavica crnog luka ...
pročitaj još[caption id="attachment_109270" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana Specijal[/caption] Sastojci: 4 plava patlidžana 100 g pirinča...
pročitaj još