LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
2 srednja svinjska filea
12 većih šampinjona
2 kašike senfa
200 g švapskog sira
4 kisela krastavca
200 g slanine
200 g sira trapista
3 jajeta
2 deblje kifle
biber
so
ulje
Priprema:
1. Svinjske filee iseći na krupnije komade, istanjiti tučkom za meso, posoliti, pobiberiti i premazati senfom, pa od njih oblikovati medaljone. Ispeći ih u tiganju zajedno sa vrhovima pečuraka.
2. Kifle iseći na parčad pa natopiti umućenim jajima i ispržiti na masnoći.
3. Slaninu i drške šampinjona iseći na kockice i propržiti na malo ulja.
4. U dubljoj posudi sjediniti švapski sir, seckane kisele krastavce, drške šampinjona i slaninu.
5. Na pleh poređati prženice pa ih prekriti medaljonima, naneti pripremljeni fil od sira i preklopiti prženim vrhovima pečuraka. Odgore narendati trapist i staviti u rernu da se zapeče.
6. Gotove medaljone poslužiti uz grilovano povrće po želji.
Za mališane od dve do tri godine neophodna je šolja (2,5 dl) iseckanog svežeg povrća dnevno. Ali, ako se radi o zelenom lisnatom povrću, potrebne s...
pročitaj još[caption id="attachment_101880" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: – 500 g mladog sira – 4 dl jogurta – 300...
pročitaj još- za dva obroka - za bebe starije od osam meseci Potrebno je: 1 patlidžan 1 veći paradajz 1 krompir srednje veličine 100 gr ć...
pročitaj još