Prava podrška u prvim godinama detetovog života!

Dolazak prinove u porodicu svima je veliki trenutak u životu, ali ovaj momenat donosi i mnogo briga. Pored toga što se beba prilagođava na spoljni svet i na novo okruženje tako se i mamama i tatama menja život iz korena.

Pored pelena, vlažnih maramica, odeće, kreveca, sedišta za auto i drugih potrepština, bebi je potrebno obezbediti još mnogo toga. Zato je važno da sve isplanirate na vreme.

Ukoliko se pitate da li imate sve ono neophodno za Vašu bebu, naročito ako ste novopečeni roditelji, postoje brojni načini kako da se informišete i da saznate odgovore na svako pitanje.

Uz to, tu su i brojni programi koji i te kako mogu biti od koristi i predstavljaju pravu podršku roditeljima u prvim godinama detetovog života.

Jedan od njih jeste i dm babybonus program koji je namenjen svim bebama rođenim u Republici Srbiji (odnosi se samo na državljane Republike Srbije) i njihovim roditeljima, kao podrška u prve dve, najzahtevnije godine detetovog života. U dm babybonus program mogu se prijaviti sve bebe do dve godine starosti.

Kako učestvovati u dm babybonus programu saznaćete OVDE.

 
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije