19.09.2017 Preporučujemo

JUBILARNI XX ROĐENDAN DEČIJEG SAJMA

Jubilarni Polimark dečiji sajam slavi svoj dvadeseti rođendan u hali 3 Beogradskog sajma, od 06. do 08. oktobra. Ulaz je besplatan!

Posetioci će tri dana, u petak (od 12 – 19h) i tokom vikenda (od 10 – 19h) moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu.

Na manifestaciji će se, pored Tatami poligona borilačkih veština, predstaviti i Sportska akademija Senjak, koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku. Na tim pologonima mališani će moći da vežbaju.

Za najmlađe će biti organizovane i nagradne igre, kreativne igraonice, zatim druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Kao prethodnih, i ove godine sa njima će se družiti i Sportski savez Srbije, Žandarmerija, Saobraćajna policija i Vatrogasna brigada

A dok deca budu uživala, na štandovima izlagača roditelji će moći da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako čitavoj porodici.

Što  je posebno važno napomenuti, izlagači su za posetioce pripremili specijalne sajamske popuste.

Osim navedenih, veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova podržalo je najveću dečiju manifestaciju u regionu, a preko 40 medija najavljuje i prati ovaj događaj.

Dođite na najveću porodičnu manifestaciju!

Sve posetioce, kako decu, tako i odrasle, očekuje odlična rođendanska zabava sa dosta iznenađenja i interesantnih aktivnosti.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije