26.09.2017 Preporučujemo

EDUKATIVNE RADIONICE NA DEČIJEM SAJMU

Još samo deset dana ostalo je do početka jubilarnog “XX Polimark dečijeg sajma“, koji će trajati od 06. do 08. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz je besplatan, a mališane očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja i novih aktivnosti koji će obeležiti ovu manifestaciju.

Posetioci će tri dana, u petak od 12 – 19h i za dane vikenda od 10 – 19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na “Polimark dečijem sajmu“. Na manifestaciji će se i ovoga puta predstaviti Sportska akademija Senjak, koja će u okviru svog štanda postaviti motorički poligon i poligon za korektivnu gimnastiku gde će deca moći da vežbaju.

Kao i svake jeseni, u okviru štanda JP „Gradsko stambeno“ posetioce očekuje Vila Liftila, dok će deca od kocki praviti zgradu ili grad, a najbolje graditelje očekuju vredne nagrade. Malo starija deca moći će zajedno sa majstor Jocom da rešavaju probleme u liftu na aplikaciji „Lift nije igračka“, a takođe ih u subotu očekuje i edukativna pozorišna predstava.

Na sajmu će se deca upoznati i sa programom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija „Pametno i bezbedno“ u okviru koga će naučiti kako da se zaštite na Internetu.

Najmađi posetioci moći će da uživaju u velikom broju besplatnih kreativnih radionica likovnog, muzičkog, programiranja, zatim družiće se sa animatorima, klovnovima i svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na sajmu biće postavljen Tatami poligon borilačkih veština, gde će se predstaviti borilački klubovi, a naravno u ovom sportu moći će da se oprobaju i svi mališani koji to budu želeli.

Proslavu jubilarnog dvadesetog rođendana “Polimark dečijeg sajma“ obeležiće puno igrica, poklona, druženja sa crtanim junacima, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark i Frikom.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije