22.09.2016 Preporučujemo

Radionica „Kreativna kocka“ organizuje stručnu i zabavnu nastavu za najmlađe

Ove godine „Kockavica“ realizuje svoj drugi projekat pod nazivom „Kreativna kocka“, ovaj put samostalno i to za najmlađe. Prvi projekat koji smo organizovali „Buđenje Zemuna“, bio je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije kroz program MLADI SU ZAKON 2015. za Srednjobanatski, Južnobanatski i Beogradski okrug.

Foto: PR

Foto: PR

Kao mladi aktivisti, umetnici, kreativci, ljudi, pokrećemo projekat „Kreativna kocka“. Mislimo da će naše ideje sa temom umetničkih radionica podstaći sve MLADE, OPTIMISTIČNE, KREATIVNE, OBRAZOVANE, VESELE, POZITIVNE LJUDE, koji imaju slične vizije i borbe kao i mi, da pokrenu nešto što ima za cilj druženje, AFIRMACIJU MLADIH UMETNIKA, kreiranje kulturno – umetničkog sadržaja i upoznavanje najmlaĎih sa umetničkim načinima izražavanja. Cilj nam je da kroz BOJE, IGRU, TEKSTURE, ZABAVU, PROSTORE, NOVA SAZNANJA, kod dece razvijemo KREATIVNOST, SLOBODU, SMELOST I MAŠTU.

Kako stvarno verujemo u mlade i umetnost, pozivamo vas da nam se pridružite u borbi za kulturu!

U okviru radionice KREATIVNA KOCKA organizuje se stručna i zabavna nastava za decu uzrasta 4+, gde će deca ovladati različitim likovnim tehnikama i materijalima. Časovi će se održavati jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta. U pitanju su male grupe od 5-8 polaznika.

Sadržaj radionice:
Segment I

U prvom delu radionice su časovi na kojima će se deca baviti trećom dimenzijom, prostorom.

Učićemo da modelujemo grad, kuće, prostor, okruženje, upoznajemo prostor koji nas okružuje uz pomoć elemenata od drveta, plastike, papira, gline…

Deca će razviti motoriku, koncentraciju, vizuelnu prostornost i smisao za detalje. Ovaj kurs ima za cilj da podstakne i neguje stvaralačku i kreativnu energiju, unapredi finu motoriku, usavrši razvoj deteta, razvije detetov potencijal i spoznaju širokog spektra materijala kroz rad.

Segment II

Drugi segment će upotpuniti prvi deo, gde ćemo se upoznavati sa arhitekturom, umetnošću i prostorom, koje ćemo posmatrati i stvarati 2D prikazima.

Časovi su posvećeni upoznavanju i izučavanju klasičnih likovnih i primenjenih tehnika (olovka, tuš, ugljene bojice, tempere, akril, pastel, kolaž i craft work). Vaša deca će naučiti osnove crtanja i slikanja i izraziti sebe kroz različite materijale, sa akcentom na individualnost svakog polaznika. Ukoliko ste zainteresovani da vaše dete provede kvalitetno vreme izražavajući sebe kroz umetnost, istražujući prostor i aktivirajući svoju maštu, slobodno nas kontaktirajte u vezi tačnih termina održavanja radionica (uglavnom vikendom ) i cene ovog kursa za Vaše dete.

Kontakt mejl: [email protected]
Facebook stranica: Kreativna Kocka
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije