21.02.2018 Preporučujemo

Saveti za čistoću: Kako do besprekornog veša?

Kako postići efekat besprekornog čistog veša bez previše napora? Već ste isprobali razne deterdžente, koji su uzgred i istanjili vaš veš, a rezultatom niste zadovoljni?

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

Prilikom odabira željenog deterdženta za pranje, raznovrsnost je važan faktor koji morate uzeti u obzir. Šta to znači? To znači da vam ne trebaju brojne plastične boce koje nepotrebno zauzimaju prostor. Treba vam pakovanje koje pokriva što je više moguće vaših potreba: efikasno pranje u toploj i hladnoj vodi, osvežavanje i održavanje boje odeće, te čuvanje njenog kvaliteta.

Kako su fleke sastavni deo života svake majke važno je pronaći način da se svakodnevno uspešno izborimo sa njima. Mališani su zaista maheri u flekanju odeće, a ono što je najčešće jesu mrlje od hrane, u većini slučajeva čokolade i voća.

Nemojte očajavati. Ponekad se tajna čistog belog veša krije u jednostavnim formulama koja štite, jačaju tkaninu i čine da odeća izgleda kao nova.

Foto: PR

Foto: PR

Važno je znati da deterdžent koji ima više enzima, a svaki od njih ima svoju ulogu u biološkom spektru fleka, mnogo bolje skida mrlje od onih koji ih imaju manje ili nemaju uopšte. U to se uverila i poznata voditeljka Ivana Zarić, majka dvoje mališana.

Foto:PR

Foto:PR

– Meni je, a verujem i svakoj ženi i majci, od izuzetne važnosti da pružim najbolje svojoj porodici. Svima nam je dobro poznato koliko su deca vešta u flekanju odeće, kao i koliko vremena posvećujemo odstranjivanju tragova na njihovoj odeći nakon svakodnevnih aktivnosti i igranja u parku, vrtiću ili prilikom užine.

Nakon dužeg vremena isprobavanja različitih proizvoda za pranje veša pronašla sam pravo i odgovarajuće rešenje za mene i moju porodicu. Uz pomoć Persil Cold Zyme, deterdženta za pranje veša, rešila sam dileme koje sam imala kada stanem ispred police sa deterdžentima za veš prilikom mesečnih nabavki.

Sada sam bezbrižna i sigurna da je moja odeća i odeća moje porodice čista nakon svakog pranja, poručuje voditeljka Ivana Zarić.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije