30.03.2017 Promo

Prirodna nega za nos i grlo poreklom iz mora – Marissimo

Sprejevi linije Marissimo sadrže morsku vodu uzetu na dubini od 22 metara u ekološki čistom području severnih mora. Takva morska voda sadrži jedinstvenu grupu mikroelemenata: kalijum, magnezijum, cink, selen, … Zbog toga sprejevi Marissimo obezbeđuju ne samo adekvtnu higijenu i toaletu grla ili nosa, nego aktviraju i lokalni imunitet respiratornog sistema koji je prva linija odbrane od virusa, gripa, alergena i nečistoća iz vazduha.

Higijenski uslovi bitni za bebe, decu, trudnice, mame…

Zahvaljujući specijalno razvijenoj tehnologiji pakovanja Marissimo sprejeva (“kesa u boci”), morska voda unutar boce je “hermetički zatvorena“ u sterilnom pakovanju. Ova tehnologija eliminiše upotrebu konzervansa i čuva sterilnost morske vode dugo po otvaranju proizvoda (i do 3 godine). Marissimo se može koristiti i višekratno, tokom čitavog perioda roka trajanja proizvoda. Malznice su ergonomskog oblika, što je posebno važno za sprejeve koji se koriste kod beba. Skidanje mlaznice omogućava da jednu bočicu koristi nekoliko članova porodice ne remeteći higijensku ispravnost: mlaznice se jednostavno skidaju i čiste posle upotrebe.

Marissimo linija ima i jedinstven sprej Marissimo Baby koji je prilagođen potrebama beba od prvih dana života i omogućuje bezbednost i sterlnost primene kako kod beba, tako i kod trudnica i dojilja.

Marissimo linija biće pravi izbor modernih, prirodnih i kvalitetnih sprejeva za higijenu, prevenciju i ublažavanje tegoba nosa i bolnog grla!

Pre upotrebe detaljno pročitati uputstvo. O indikacijama, merama opreza I neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo, posavetujte se sa lekarom Ili farmaceutom.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije