18.11.2015 Poznati

Ana Štajdohar otvoreno o prevremenom porođaju

Popularna pevačica juče je, na Dan prevremeno rođenih beba, otvorila dušu i prisetila se svog porođaja…

Moja patuljčica krofnica. #Nia #ljubavnajveca #baby #love #ljubavnajvecanasvetu Photo: stefankokovic

A photo posted by ANA ŠTAJDOHAR (ana.stajdohar) on

Pre nešto više od godinu dana na svet je došla malena Nia, ćerkica naše poznate pevačice Ane Štajdohar i muzičara Nikole Demonje.

Anina želja da postane mama devojčice ostvarila se četrdeset tri dana pre porođajnog termina, pa je Nia prve dane po rođenju morala da provede u inkubatoru.

S obzirom da je juče širom sveta obeležen Dan prevremeno rođenih beba, Anu je to podstaklo da se priseti i svog porođaja. Ta noć joj je, kako kaže, bila izuzetno teška.

„Dok me je Nikola vozio do porodilišta, pamtim da mi se plakalo, ali sam zadržavala suze neprestano govoreći u sebi da ne smem da plačem jer je sve u redu, da ne smem da prizivam ništa loše tim suzama, sve je u redu, sve je u redu… Vrtela sam tu rečenicu kao mantru“, kaže Ana za Blic i nastavlja:

„Strah je ostao u meni sve do jutra. Provela sam celu noć na stolu. U porođajni blok su ulazili i izlazili lekari, a meni nije baš bilo sasvim jasno šta će se dešavati. Nije ni njima. Ta noć mi je bila grozna. Bila sam sama, telefon mi je zbog politike bolnice oduzet, osećala sam se usamljeno, uplašeno i tužno“ rekla je pevačica, koja sada, srećom, uživa sa svojom ćerkicom Niom, koja je 19. septembra proslavila prvi rođendan.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije