Mark Zakerberg će postati otac još jedne devojčice

Osnivač i vlasnik Fejsbuka Mark Zakerberg objavio je na društvenim mrežama radosnu vest: njegova supruga Prisila Čen  i on očekuju drugo dete. ”Prisila i ja smo veoma srećni što možemo da objavimo da očekujemo još jednu bebu,” napisao je Mark Zakerberg na Instagramu.

Foto: Guliver/Getty

Oni već imaju 15 meseci staru devojčicu Maksimu, koju zovu Maks. Mark je opisao i poteškoće koju je Prisila, koja je pedijatar, imala dok nije zatrudnela. “ Nakon ne baš lepog iskustva oko Maks, nismo bili sigurni šta da očekujemo i da li ćemo uopšte moći da imamo još jedno dete. Kada smo Prisila i ja saznali da je ona ponovo trudna, najvažnije nam je bilo da dete bude zdravo. Nadao sam se da će biti devojčica. Ne mogu da zamislim bolji dar nego imati sestru i veoma sam srećan što će Maks i naša druga devojčica imati jedna drugu,“ napisao je Mark Zakerberg.

Njegova supruga je je imala veoma traumatična iskustva u vezi sa trudnoćom. Imala je tri spontana pobačaja pre nego što je dobila Maks i par je o tome otvoreno progovorio u decembru 2015. kako bi ohrabrio druge koji imaju problema sa začećem, podseća britanski “The Independent”.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije