23.09.2014 Zanimljivosti

Mama fenomen: Za godinu dana rodila dva para blizanaca

Četrdesetogodišnja Dona Kordingli ostala je u šoku kada je primljena u bolnicu radi sterilizaicje, te saznala da je u petom mesecu trudnoće sa drugim parom blizanaca!

blizanci

Dona je u tom trenutku imala petoro dece, uključujući i osmomesečne blizance. Iako ona i njen suprug nisu imali u planu da imaju još dece, drugi par blizanaca se desio a Dona je znala šta da čini.

Šansa da majka dobije dva para blizanaca za godinu dana je 1:50 000. Upravo iz tih razloga Dona je nastavila svoju trudnoću ujedno odgajajući prvi par blizanaca.

Pre dolazaka blizanaca na svet par je već imao troje dece, dvadesetjednogodišnjeg Tomasa, osamnaestogodišnjeg Vilijama i petnaestogodišnju Hanu. Tek 2010. godine saznala je da očekuje prvi par blizanaca, a samo osam meseci nakon njihovog rođenja i drugi.

Život sa petoro male dece uopšte nije lak a Dona se ponekada oseća kao da „nema svoj život“.

Ogajala sam stariju decu, a ona su vremenom postala nezavisna, tako da sam više vremena imala za sebe. S dolaskom blizanaca na svet definitivno nemam više vremena za sebe i svoj život. Nekada ne stignem ni da jedem, jer po ceo dan jurim za njima. Ipak, moj život je lep“, zaključila je ponosna mama.

Izvor: Superžena




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije