LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošUživajte sa mališanima u zajedničkom spremanju ovog jela, imaćete pomoć a i u slast ćete ga smazati. Prijatno!
Sastojci:
– 1 veća tortilja
– 120 g goveđeg filea
– 20 g celera
– 20 g tikvica
– 20 g crvene paprike
– 20 g zelene paprike
– 20 g šargarepe
– 30 g kukuruza šećerca
– 60 g obarenog crvenog pasulja
– 15 ml maslinovog ulja
– 4 g soli, 2 g bibera
– 5 g belog luka
– 5 g peršuna
– 10 ml soja sosa
– 5 g đumbira
– 30 ml pavlake
Priprema:
Tortilju kratko ispeći na suvom tiganju sa obe strane. Pasulj izmiksati u blenderu sa dodatkom maslinovog ulja, belog luka, soli i bibera. Sve povrće iseći na žilijen (štapiće) i propržiti na maslinovom ulju. Goveđi file iseći na žilijen i takođe sotirati (pržiti) na maslinovom ulju. Sjediniti povrće i meso, pa začiniti soja sosom i đumbirom, posoliti, pobiberiti, dodati sitno seckani peršun i promešati. Tortilju premazati pireom od pasulja, preko njega rasporediti povrće i meso, pa urolati i preseći napola. Servirati sa kiselom pavlakom i kuvanim kukuruzom.
Potrebno je: 100 g pastrmke 100 g cvetića brokolija 1 mlada šargarepa 1 mladi krompir 2 kašičice limunovog soka malo putera malo mleka ...
pročitaj još[caption id="attachment_111744" align="alignnone" width="640"] Foto: Torte i kolači[/caption] Sastojci: Za koru: 7 jaja 10 kašika šećera 3 k...
pročitaj još[caption id="attachment_116542" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 1,5 kg govedine od buta 5 čenova belog lu...
pročitaj još