11.01.2016 Ishrana deteta

Poslastica posle ručka: Medena pita s bundevom

Foto: Pošalji recept

Foto: Pošalji recept

Sastojci:
Za kore:
12 kašika otopljene masti
1 jaje
8 kašika šećera
12 kašika mleka
3 kašike meda
1/2 kašičice sode bikarbone
1 kašičica cimeta
oko 600 g brašna
Za fil I:
600 g pečene bundeve
150 ml vode
200 g šećera
2 pudinga od vanile
125 g margarina
Za fil II:
500 ml mleka
150 g šećera
3 kašike brašna
3 kašike gustina
125 g margarina
Pripremu ove poslastice pogledajte OVDE.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije