LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
300 g pilećeg belog
mesa
2 glavice crnog
luka
80 g celera
2 šargarepe
1 manji brokoli
1 limun
2 dl pavlake za
kuvanje
1/2 veze peršuna
2 kašike gustina
mešavina začina,
ulje
Priprema:
1. Crni luk, celer i šargarepu očistiti i iseći na kockice.
2. Pileće belo meso takođe iseći na kockice.
3. Brokoli očistiti od korena i iskidati na manje cvetove.
4. Na malo ulja propržiti crni luk a potom dodati šargarepu i celer te i njih kratko propržiti.
5. Zatim dodati piletinu i nastaviti sa dinstanjem dolivajući vodu po potrebi dok meso napola ne omekša.
6. Sipati 2 l vode i ostaviti da proključa. Dodati cvetove brokolija i začine po ukusu pa kuvati da svi sastojci omekšaju.
7. Pred kraj dodati gustin razmućen u malo vode i nastaviti sa kuvanjem dok se ne dobije željena gustina.
8. U gotovu čorbu dodati sok od limuna, pavlaku za kuvanje i seckani peršun.
[caption id="attachment_119224" align="alignnone" width="640"] Pošalji recept[/caption] Sastojci: 600 g pileće džigerice 250 g tankih listova ...
pročitaj jošRučak za bebe starije od deset meseci, u kojem može uživati cela porodica. Potrebno: 1/4 belog pilećeg mesa 1 paradajz pola celera pola šake...
pročitaj još[caption id="attachment_115007" align="alignnone" width="640"] Foto: Torte i kolači[/caption] Sastojci: Za kore: 12 belanaca 15 kašika šećera...
pročitaj još