LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
2 srednja svinjska filea
12 većih šampinjona
2 kašike senfa
200 g švapskog sira
4 kisela krastavca
200 g slanine
200 g sira trapista
3 jajeta
2 deblje kifle
biber
so
ulje
Priprema:
1. Svinjske filee iseći na krupnije komade, istanjiti tučkom za meso, posoliti, pobiberiti i premazati senfom, pa od njih oblikovati medaljone. Ispeći ih u tiganju zajedno sa vrhovima pečuraka.
2. Kifle iseći na parčad pa natopiti umućenim jajima i ispržiti na masnoći.
3. Slaninu i drške šampinjona iseći na kockice i propržiti na malo ulja.
4. U dubljoj posudi sjediniti švapski sir, seckane kisele krastavce, drške šampinjona i slaninu.
5. Na pleh poređati prženice pa ih prekriti medaljonima, naneti pripremljeni fil od sira i preklopiti prženim vrhovima pečuraka. Odgore narendati trapist i staviti u rernu da se zapeče.
6. Gotove medaljone poslužiti uz grilovano povrće po želji.
Ukusna poslastica za decu stariju od jedne godine. Sastojci: 1 zreo kivi 1 slatka jabuka 2 kašičice žutog šećera 2 kašike slatke pavlake...
pročitaj još[caption id="attachment_111455" align="alignnone" width="640"] Foto: Posalji recept[/caption] Sastojci: 400 g taljatela 100 g zelene boranije ...
pročitaj još[caption id="attachment_115284" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 350 g lisnatog testa 600 g mešanog mleven...
pročitaj još