LUKSUZNI BREND GARDEROBE ZA DECU: IL GUFO, OD SADA U BEOGRADU!
Il Gufo – italijanska premium kompanija garderobe za decu otvorila je vrata svoje prve prodavnice u regionu, i to u Beogradu, u tržnom centru Gal...
pročitaj jošSastojci:
2 veća svinjska filea
2 crvene paprike
2 zelene paprike
rendana kora od jedne narandže
rendana kora od jednog limuna
1/2 kašičice mlevene paprike
3 kašike soja sosa
origano, kari
so, biber
1,5 dl ulja
Priprema:
1. Svinjske filee zaseći po sredini, a zatim ih otvoriti i preko najlon kese blago istanjiti tučkom za meso da bi se dobila veća šnicla.
2. Nakon toga šnicle iseći na manje pravougaonike 3×2 cm.
3. Crvenu i zelenu papriku očistiti od semena i peteljki i iseći na pravougaonike podjednake veličine kao i meso.
4. Posebno pripremiti smesu za marinadu. Sjediniti rendanu koru limuna i narandže, pa dodati mlevenu papriku, soja sos, origano, kari i ostale začine po ukusu. Sipati
ulje i promešati.
5. U pripremljenu marinadu dodati isečeno meso, pa promešati i ostaviti u frižideru
da miruje 60 min.
6. Na štapiće za ražnjiće slagati naizmenično marinirano meso i papriku dok se ne popune. Potom ih peći u tiganju na vrelom ulju najpre sa jedne, a potom i sa druge strane dok ne porumene.
* Za bebe od sedmog šestog meseca Potrebne su vam dve zrele jabuke. Dobro oprane jabuke obrisati i poređati u manji sud za pečenje. Peć...
pročitaj jošza bebe starije od 8 meseci Potrebno je: pola šolje kuvanog i sitno iseckanog belog pilećeg mesa 1/4 šolje kuvanog integraln...
pročitaj još[caption id="attachment_110373" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana Specijaln[/caption] Sastojci: 5 plavih patlidžana 500 g mleve...
pročitaj još