20.06.2022 Porodica

Urnebesno! Tate imitiraju svoje ćerke tinejdžerke

Greg Firely, potpresednik jedne kompanije iz Jamisona u Americi, nije ni sanjao da će planetarnu popularnost steći zabavnim videom na TikToku. Suočen sa svim izazovima koje pred tate stavlja odrastanje njihovih ćerki tinejdžerki, ovaj čovek je sebi dao oduška snimajući urnebesne imitacije svoje trinaestogodišnjakinje. Nije dugo trebalo da se prepoznaju i ostali roditelji i da njegovi klipovi počnu da beleže milionske preglede.

Život sa ćerkom tinejdžerkom

Prvi put, neki njegov video osvojio je svet ovog januara. „Život sa trinaestogodišnjom ćerkom“ na najpozitivniji mogući način karikira ponašanje jedne tinejdžerke koja visi na socijalnim medijima, sve daje za dobar selfi i telefon ne ispušta iz ruke. Zvuči poznato, zar ne? Upravo zato, kažu roditelji, ovaj video je sve oborio sa nogu: jer potpuno realistično prikazuje život sa prosečnom tinejdžerkom.

Ali, to je bio samo početak. Ćerka Ava ubrzo je snimila video u kom imitira oca, a onda su videi koji zbijaju šale na račun tinejdžera samo nastavili da se nižu na TikTok profili @firely2lbi.

Greg naravno nije jedini koji sve frustracije koje nakupi vaspitavajući tinejdžerku, leči snimanjem šaljivig videa. Ova kompilacija okupila je neke od urnebesnih videa.

 

 




prtsc

još iz kategorije