
Desert posle ručka: “French toast” cimet zalogaji
[caption id="attachment_109763" align="alignnone" width="640"] Foto: recipetineats[/caption] Sastojci: - 4 deblja parčeta blago bajatog hleba ...
pročitaj još– od devetog meseca
Potrebno je:
1 tikvica
pola patlidžana
beli deo praziluka
karfiol
ćureće ili pileće belo meso
Priprema:
Tikvicu i patlidžan oljuštite i isecite na ploške. Posolite i ostavite da se ocedi voda iz povrća. Karfiol i praziluk operite. Uzmite komad alu-folije, pa sve povrće zamotajte u nju. Spljoštite rukom da folija dobije pljosnat oblik. Pecite na zagrejanom roštilju ili u rerni dok ne omekša.
Meso izlupajte tučkom, natrljajte belim lukom, pa ga pecite na zagrejanom ulju dolivajući po malo vode. Omekšalo povrće izvadite iz folije, a meso sitno iseckajte. Pomešajte sa povrćem, začinite sveže iseckanim peršunovim listom i nahranite bebu. Prijatno!
[caption id="attachment_109763" align="alignnone" width="640"] Foto: recipetineats[/caption] Sastojci: - 4 deblja parčeta blago bajatog hleba ...
pročitaj jošUkusan prilog za bebu stariju od 9 meseci Potrebno je: 1 tvrdo kuvano žumance 2 kašike belog skuvanog pasulja 4 kašike adaptiranog mleka ...
pročitaj još[caption id="attachment_117693" align="alignnone" width="640"] Foto: Bakini slatkiši[/caption] Sastojci: Za kore: 5 jaja 5 kašika šećera 5 k...
pročitaj još