Predlog za današnji ručak: Lazanje sa lososom i tikvicama
[caption id="attachment_112810" align="alignnone" width="640"] Foto: Guliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: 2 manje tikvice 20 g putera 20 g ...
pročitaj jošSastojci:
1 glavica crnog luka, sitno nasečena
1 šargarepa, oljuštena i naseckana
2 kašike naseckanog celera
1 kašika suncokretovog ulja
4 supene kašike sočiva (onog krupnog, crvenkaste boje)
250 g slatkog krompira, oljuštenog i naseckanog na kockice
200 ml soka od paradajza
200 ml vode ili neslane supe od povrća
Priprema:
Zagrejte ulje u šerpici, pa na njemu izdinstajte crni luk, šargarepu i celer. Dinstajte otprilike 5 minuta, dok povrće ne omekša. Operite sočivo, uspite ga u šerpu, pa dinstajte sa povrćem. Dodajte sok od paradajza i supu od povrća (vodu9 i slatki krompir. Pustite da proključa, a zatim smanjite vatru, poklopite i kuvajte 20 minuta. Ubacite smesu u blender, izmiksajte i na kraju pospite naribanim trapistom.
[caption id="attachment_112810" align="alignnone" width="640"] Foto: Guliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: 2 manje tikvice 20 g putera 20 g ...
pročitaj jošPogodno za bebe starije od 10 meseci Potrebno je: 150 g pilećeg belog mesa 2 šargarepe šoljica integralnog pirinča kaš...
pročitaj još[caption id="attachment_111648" align="alignnone" width="640"] Foto: Bakina kujna[/caption] Sastojci: Za testo: 250 g mekog brašna tip 400 1 ...
pročitaj još