Predlog za ručak: Musaka od ribe
[caption id="attachment_114104" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 500 g fileta soma 500 g blitve 2 šargare...
pročitaj jošSastojci:
1 glavica crnog luka, sitno nasečena
1 šargarepa, oljuštena i naseckana
2 kašike naseckanog celera
1 kašika suncokretovog ulja
4 supene kašike sočiva (onog krupnog, crvenkaste boje)
250 g slatkog krompira, oljuštenog i naseckanog na kockice
200 ml soka od paradajza
200 ml vode ili neslane supe od povrća
Priprema:
Zagrejte ulje u šerpici, pa na njemu izdinstajte crni luk, šargarepu i celer. Dinstajte otprilike 5 minuta, dok povrće ne omekša. Operite sočivo, uspite ga u šerpu, pa dinstajte sa povrćem. Dodajte sok od paradajza i supu od povrća (vodu9 i slatki krompir. Pustite da proključa, a zatim smanjite vatru, poklopite i kuvajte 20 minuta. Ubacite smesu u blender, izmiksajte i na kraju pospite naribanim trapistom.
[caption id="attachment_114104" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 500 g fileta soma 500 g blitve 2 šargare...
pročitaj jošU ovim ukusnim zalogajima mogu uživati i mališani koji su preosetljivi na laktozu i gluten. U nastavku vam donosimo recept za ovu savršenu poslasti...
pročitaj još[caption id="attachment_112136" align="alignnone" width="640"] Foto: Torte i kolači[/caption] Sastojci: Za podlogu: 750 g bundeve 750 g jabuk...
pročitaj još