09.02.2017 Poznati Zabava

Leontina: Osmeh ćerke Lucije čini me srećnom na kraju dana

Leontina Vukomanović, osnivač i dirigent dečjeg hora “Čarolija”, u razgovoru za magazin “Hello!” otkrila je da njena šestogodišnja ćerka Lucija i sama kreće muzičkim putem.

Hello!

“Lucija pravi prve korake u muzičkoj školi i ne zanima je scena kao takva, već muzika sama po sebi. Stidljiva je i vrlo samokritična. Obožava solfeđo. Mamino dete,” kaže Leontina i dodaje da ćerki vrlo umereno iskazuje podršku. “Ne pravim od njenog talenta neki spektakl, već je usmeravam i na druge zanimljive aktivnosti. Iskreno, ne raduje me pomisao da bi mogla da nastavi mojim stopama samo zato što je devojčica. Volela bih da izabere poziv koji voli, ali ne bih želela da se suočava sa neumetničkim aspektima mog posla.”

Na pitanje, da li posle razvoda i dalje veruje u brak, poznata pevačica odgovara: “Ljubav i brak su lepe manifestacije zajedništva dvoje ljudi. Bojim se samo da je život pun neočekivanih obrta – spremniji za rizik su oni koji su sami i hrabri. Ja skoro sedam godina nisam sama i vrlo sam srećna zbog toga, a i velika sam kukavica,jer sam, pored sopstvenog, odgovorna za još jedan život. Osmeh na licu mog deteta jedino je što me čini zadovoljnom na kraju dana.”
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije