14.10.2014 Poznati

Jovana Milojčić: Zamišljala sam da će Simona izgledati drugačije na rođenju

Jovana-Milojcic-1

Šest meseci pošto je na svet donela kćerku Simonu, voditeljka Jovana Milojčić odlučila je da se vrati poslovnim obavezama, a gledaoce televizije „Prva“ subotom sa osmehom dočekuje u emisiji „Ekskluziv magazin“.

Prvo razdvajanje od deteta mladoj majci nije lako palo, ali je podrška najbližih, kao i kolega, bila presudna u suočavanju sa jednim u nizu izazova koje roditeljstvo donosi. Sa suprugom Milošem ravnopravno deli roditeljske obaveze, a Simonin dolazak na svet još više je zbližio dugogodišnje emotivne partnere, koji se trude da povremeno ukradu nekoliko trenutaka samo za sebe.

Dugogodišnju vezu supružnici su prošlog septembra krunisali brakom, a prvu godišnjicu braka obeležili su romantičnom večerom, zajedno sa kćerkom Simonom.

Tridesetogodišnja Beograđanka za „Hello!“ govori o prvim iskustvima i izazovima koje joj je majčinstvo donelo, brižnom negovanju odnosa sa bračnim partnerom, kao i bezrezervnoj podršci najbližih u novoj životnoj etapi tročlane porodice Milojčić.

Koliko vam je Simonin dolazak na svet promenio poglede na život?
– Sve se promenilo, ali nabolje. Ujutru kada ustanem, pogledam svoju bebu i dobijem energiju da krenem u novi dan. Više nisam ja ta koja je na prvom mestu i čije su potrebe najvažnije, jer sada postoji to malo biće koje je centar mog sveta i oko koga se sve vrti.

U kakvom sećanju vam je ostao prvi susret sa kćerkom u porodilištu?
– Naš prvi susret bio je čaroban, ali i neočekivan. Zamišljala sam da će Simona izgledati drugačije, jer sam ja posle rođenja imala crnu kosu, a sestre su mi donele riđokosu bebu. To je bilo malo iznenađenje za mene, a kada sam je uzela u naručje, bio je to predivan momenat u kom sam shvatila da je svaki trenutak čekanja bio vredan. Bila je to ljubav, hajde da kažemo, na drugi pogled.

Ostatak intervjua pročitajte OVDE.




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije