13.05.2015 Zanimljivosti

Počinje nova sezona „Kefalice“

Akteri omiljene zabavne, ali i obrazovne emisije za decu,„Kefalica“preko noći su osvojili srca domaće publike. Upravo zato lepa vest za sve ljubitelje ovog serijala je da će od 17. maja imati priliku da gledaju nove epizodena dečijem kanalu Ultra.

Foto: PrintScreen

Foto: PrintScreen

Gledaoci će imati priliku da ponovo zavire u dečiji svet i saznaju kako danas razmišljaju devojčice i dečaci iz beogradskih vrtića, a kojom god temom da su se bavili, na šarm i spontanost ovih mališana niko nije ostao ravnodušan.

Neke od zanimljivih izjava u „Kefalici“:

– Čovek koji štedi zove se penzioner.
– Čovek koji radi na pumpi, zove se benzioner.
– Volim životinje. Volim prase, volim pile, ali najviše volim krilce od pileta.
– Bankomat je čovek koji radi u banci.
– Reklame služe da ideš da piškiš ako ti se piški.

Kefalica“ je originalno i razdragano dečije viđenje sveta koji nas okružuje i u njoj se nalaze jednostavni odgovori na mnoga pitanja oko kojih bi se odrasli poprilično namučili. Zato „Kefalicu“ možemo gledati iznova i iznova, i svaki put otkriti poneki novi dragulj dečije mudrosti.

Nova sezona će ugostiti i neke od najzapaženijih učesnika iz predhodnih serijala. Tako ćemo se u prve dve emisije podsetiti kako su nekada razmišljali Helena, Uroš, Tijana, Aleksa, Matija i ostatak ekipe, ali ćemo takođe saznati čime se oni danas zanimaju. Autor i voditelj emisije je Tanja Aleksić.

Od premijere u nedelju do poslednje reprize u subotu, svakog dana u 7:25, 12:20, 15:30, 19:20, 23:35 i 3:15 časova, očekuje nas nova emisija sa zanimljivim odgovorima i još zanimljivijim sagovornicima.

Izvor: Moj Pedijatar
Foto: Thinkstock




Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije