„Zmajev tonik“ leči bolje od aspirina!
U našem narodu često se kaže za nekoga da je "zdrav k'o zmaj". Ako je tako nešto moguće postići, onda ćete to svakako uspeti pomoću - Zmajevog toni...
pročitaj jošPriprema:
1. Šnicle istanjiti tučkom za meso preko providne folije. Posoliti i pobiberiti po ukusu s obe strane.
2. U tiganju zagrejati ulje. Šnicle valjati u brašno, zatim poređati u tiganj i pržiti s obe strane dok ne porumen. Nakon toga, izvaditi na tanjir i ostaviti sa strane.
3. Paprike iseći na tračice, a luk na rebarca, pa propržiti na istom ulju dok povrće ne omekša.
4. Potom vratiti šnicle u tiganj, doliti vermut i kuvajti dok tečnost ne ispari.
5. Servirati toplo uz salatu po izboru.
* Za bebe od osmog meseca Potrebno je: 4 iseckane sušene kajsije 3 supene kašike vode 2 velike kašike punomasnog jogurta 1 zrela b...
pročitaj još[caption id="attachment_106939" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: 500 g mekog brašna (tip 400) 500 g švapsk...
pročitaj još[caption id="attachment_114670" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: 400-500 g svinjskog filea 400 g bukova...
pročitaj još