„Zmajev tonik“ leči bolje od aspirina!
U našem narodu često se kaže za nekoga da je "zdrav k'o zmaj". Ako je tako nešto moguće postići, onda ćete to svakako uspeti pomoću - Zmajevog toni...
pročitaj jošPriprema:
1. Šnicle istanjiti tučkom za meso preko providne folije. Posoliti i pobiberiti po ukusu s obe strane.
2. U tiganju zagrejati ulje. Šnicle valjati u brašno, zatim poređati u tiganj i pržiti s obe strane dok ne porumen. Nakon toga, izvaditi na tanjir i ostaviti sa strane.
3. Paprike iseći na tračice, a luk na rebarca, pa propržiti na istom ulju dok povrće ne omekša.
4. Potom vratiti šnicle u tiganj, doliti vermut i kuvajti dok tečnost ne ispari.
5. Servirati toplo uz salatu po izboru.
Naučno istraživanje sprovedeno na Univerzitetu Vašington pokazalo je da beli luk može da bude delotvroniji od antibiotika. Zbog toga vam predstavlj...
pročitaj još[caption id="attachment_113499" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: 600 g ćurećeg belog mesa 200 g kukuru...
pročitaj jošČak pedeset posto roditelja dece mlađe od dve godine svojim mališanima daju organski proizvedenu hranu, ali samo deset posto njih i sami konzumira...
pročitaj još