„Zmajev tonik“ leči bolje od aspirina!
U našem narodu često se kaže za nekoga da je "zdrav k'o zmaj". Ako je tako nešto moguće postići, onda ćete to svakako uspeti pomoću - Zmajevog toni...
pročitaj jošPriprema:
1. Šnicle istanjiti tučkom za meso preko providne folije. Posoliti i pobiberiti po ukusu s obe strane.
2. U tiganju zagrejati ulje. Šnicle valjati u brašno, zatim poređati u tiganj i pržiti s obe strane dok ne porumen. Nakon toga, izvaditi na tanjir i ostaviti sa strane.
3. Paprike iseći na tračice, a luk na rebarca, pa propržiti na istom ulju dok povrće ne omekša.
4. Potom vratiti šnicle u tiganj, doliti vermut i kuvajti dok tečnost ne ispari.
5. Servirati toplo uz salatu po izboru.
[caption id="attachment_100788" align="alignnone" width="640"] Foto: Gulliver/Thinkstock[/caption] Potrebno je: - 10 g kima - 500 g brašna - ...
pročitaj još[caption id="attachment_114165" align="alignnone" width="640"] Foto: Pošalji recept[/caption] Sastojci: Za testo: 300 g brašna 15 g kvasca 1...
pročitaj jošSastojci 250 g pirinča 1 l vode 7 dl mleka 5 kašika šećera 1,5 dl slatke pavlake cimet 2 vanil-šećera PRIPREMA 1. Pirinač očistiti i opra...
pročitaj još