Predlog za današnji ručak: Ćuretina u umaku od tunjevine
[caption id="attachment_115704" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 1,2 kg ćurećeg belog mesa 1 konzerva tunj...
pročitaj još– od osmog meseca
Potrebno je:
1 keleraba
100 gr karfiola
1 manji patlidžan
parče bundeve
peršunovo lišće
malo putera
50 ml adaptiranog mleka
Priprema:
Patlidžan i bundevu ispecite u rerni, pa ih oljuštite i izvadite meso kašičicom. Kelerabu i karfiol obarite u malo vode. Ubacite sve četiri vrste povrća u blender, pa ih izmiksajte (ili ih izgnječite viljuškom). Dodajte puter i sitno iseckano peršunovo lišće, a zatim sve razredite adaptiranim mlekom. Ova kašica izuzetno je bogata vlaknima i vitaminima, i odlično se slaže sa dinstanom junetinom ili piletinom.
[caption id="attachment_115704" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra hrana[/caption] Sastojci: 1,2 kg ćurećeg belog mesa 1 konzerva tunj...
pročitaj jošDonosimo vam prvi recept iz knjige "Kuvarski dnevnik bebe Marte" koji predstavlja finu i bogatu užinu za bebe. [caption id="attachment_99585" al...
pročitaj jošOvi slatki čokoladni zalogaji se veoma lako prave, a možete ih spremati zajedno sa svojim mališanima. [caption id="attachment_92657" align="alig...
pročitaj još