
Ručak za danas: Džigerica u slanini sa paprikom
[caption id="attachment_119224" align="alignnone" width="640"] Pošalji recept[/caption] Sastojci: 600 g pileće džigerice 250 g tankih listova ...
pročitaj još
Potrebni sastojci:
– 1 sveža pileća džigerica (bez srca); šoljica (za kafu) pirinča; 1 šargarepa; šoljica mladog graška; malo putera; peršunov list
Priprema:
1. Džigericu izdinstajte na malo ulja. Dodajte pola šoljice vode, pa „krčkajte“ još deset minuta. Ispasirajte je i ostavite da se ohladi.
2. U međuvremenu, skuvajte pirinač, grašak i šargarepu u posoljenoj vodi. Pirinač ocedite, a šargarepu i grašak izgnječite viljuškom (ili izmiksajte u blenderu).
3. Pomešajte džigericu sa pasiranim povrćem, dodajte malo putera i iseckanog peršunovog lišća, a zatim sve dobro umutite. Ako je potrebno, razredite sa malo mlakog adaptiranog ili majčinog mleka.
- za mališane starije od godinu dana Potrebno je: 4 krompira srednje veličine malo ulja 300 gr slatke bundeve 40 gr putera (2 pu...
pročitaj jošU izveštaju portala “New Parent” navodi se da su stručnjaci saglasni da mališani – bebe, mala deca i deca predškolskog uzrasta – znaju najbolje! ...
pročitaj jošUkoliko su i vama i vašoj bebi dosadile kašice i želite da isprobate nešto drugačije, donosimo vam recept za ukusne domaće keksiće... [caption i...
pročitaj još