Desert za danas: Baklava s višnjama
[caption id="attachment_119235" align="alignnone" width="640"] Foto: Guliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: ½ kg kora za pite Sirup 360 g šeć...
pročitaj još– od devetog meseca
Ovo je veoma ukusna varijanta i bebe je rado prihvataju 🙂
Potrebno je:
polovina belog pilećeg mesa, iseckanog na kockice
šoljica (za kafu) kuvanog smeđeg pirinča
1 breskva iz kompota
1 kašika soka od breskve
1 kašika soka od jabuke
1 kašika adaptiraniog mleka (može i pavlaka)
Priprema:
Pirinač skuvajte u blago posoljenoj vodi (pravilo je da se pirinač kuva u 3 puta većoj količini vode, npr: šoljica pirinča – 3 šoljice vode). Belo meso izdinstajte na veoma malo ulja i vode. Ubacite u bledner meso, pirinač i breskvu, a zatim smesu razredite dodavanjem mleka, soka od jabuke i breskve.
[caption id="attachment_119235" align="alignnone" width="640"] Foto: Guliver/Thinkstock[/caption] Sastojci: ½ kg kora za pite Sirup 360 g šeć...
pročitaj jošPravilna ishrana u prvih 1000 dana od začeća od presudnog je značaja za pravilan razvoj deteta, ističe primarijus dr med. Jasminka Komnenović, pedi...
pročitaj još[caption id="attachment_108230" align="alignnone" width="640"] Foto: Dobra Hrana[/caption] Sastojci: - 200 g šećera - 100 g čokolade za kuvanj...
pročitaj još